"У ньому не потрібно возити ні кашу, ні хліб",- сказав голова Нацполіції Князєв, даруючи Mitsubishi Outlander вінницьким курсантам

Новини Вінниці / "У ньому не потрібно возити ні кашу, ні хліб",- сказав голова Нацполіції Князєв, даруючи Mitsubishi Outlander вінницьким курсантам

Сьогодні, 26 жовтня, курсанти Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони отримали чимало подарунків від голови Нацполіції Сергія Князєва. Серед яких і гібридний Mitsubishi Outlander. Але посадовець попередив, щоб майбутні поліціянти не возили в автівці харчі. Це не хлібовозка...

Сьогодні, 26 жовтня, курсанти Вінницького вищиго професійного училища Департаменту поліції охорони отримали чимало подарунків від голови Національної поліції України Сергія Князєва. Високопосадовці в Україні з пустими руками в гості не їздять. "Родзинкою" став гібридний Mitsubishi Outlander. Керівник Нацполіції уточнив, що на ньому не потрібно возити керівництво вишу, а необхідно навчатися вправному кермуванню.

"Пам’ятаємо жартівливу рекомендацію Міністра внутрішніх справ та й мої настанови, що цей автомобіль коштує дуже дорого, а тому ставитися до нього потрібно відповідно. Для цього слід навчитися ним керувати. До того ж, щоб інші учасники дорожнього руху розуміли, що це їде електромобіль, який не дає шуму, який має інші трошки особливості... і який має інші рівні безпеки і небезпеки. Це важливо! Автомобіль не для того, щоб возити кашу та хліб, чи когось кудись. А для того щоб ви могли ефективно і якісно навчатися керувати сучасною технікою", - наголосив  Сергій Князєв.

Директор училища Олександр Залізняк підкреслив, що службове авто навчальний заклад отримав вперше.

"Також ми отримали комп’ютери, планшети, зброю для навчальних цілей, набої. Від  радості - аж розпирає, за те, що на нас звернули увагу, за підтримку. Розуміємо, що з сьогоднішнього дня ми маємо трудитися на балів 10 краще. Краще навчатися, адже від вашого навчання, від вашого відношення до навчання залежить життя та спокій нашого народу", - зазначив начальник Вінницького вищого професійного училища Департаменту поліції охорони, полковник поліції Олександр Залізняк.

Якщо брати слова керівника до уваги буквально, то, мабуть, училище прагне змінити бальну систему, додавши бали "за Князєва". Або ж курсанти не найкращім чином поки що вчаться, і "князівський" стимул варто застосовувати?.. 

До речі,  сьогоднішній голова Національної поліції України Сергій Князєв свою першу освіту здобував саме у цьому училищі. Можливо, це стимулює курсантів до професійного зросту.

Саша Григоровська