У Немирові на Вінниччині молодик відібрав у дитини телефон. Злодія "видала" борода

Новини Вінниці / У Немирові на Вінниччині молодик відібрав у дитини телефон. Злодія "видала" борода

У Немирові на Вінниччині 29 червня поліцейські затримали злодія, який пограбував 10-річну дівчинку - відібрав у дитини телефон. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернулась 29 - річна жителька Немирова та розповіла, що близько 11-ї години на вулиці Покровського її 10 - річну доньку пограбував невідомий чоловік. Він затягнув дитину під міст та відібрав мобільний телефон «HUAWEI».

У Немирові на Вінниччині 29 червня поліцейські затримали злодія, який пограбував 10-річну дівчинку - відібрав у дитини телефон. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, до поліції звернулась 29-річна жителька Немирова та розповіла, що близько 11-ї години на вулиці Покровського її 10 - річну доньку пограбував невідомий чоловік. Він затягнув дитину під міст та відібрав мобільний телефон «HUAWEI».

За словами начальника Немирівського відділення поліції Петра Скічка, потерпіла описала свого нападника та вказала, що чоловік носить бороду.

"У ході проведення розшукових заходів працівники поліції встановили особу правопорушника, який може бути причетним до пограбування. Аби зловмисник не зміг втекти, поліцейські перекрили усі шляхи мобільними екіпажами. Під час відпрацювання приміської території  у полі поліцейські помітили схожого за описом чоловіка. Зловмисник почав тікати, але вже за кілька хвилин  поліцейські його наздогнали та затримали", - йдеться у повідомленні поліції.

Підозрюваним виявився 25-річний житель с. Мухівці. Нині він затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу. У зловмисника вилучено мобільний телефон дівчинки.

Слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 КК України (грабіж). За це передбачено до шести років ув’язнення.

Сергій Маламура

30 червня, 2020