У неділю Сумська, Паперний і Борисюк зіграють у Вінниці виставу «Боїнг-Боїнг»

Новини Вінниці / У неділю Сумська, Паперний і Борисюк зіграють у Вінниці виставу «Боїнг-Боїнг»

У неділю, 26 лютого, о 18.00 у театрі ім. Садовського вінничани і гості міста поринуть у атмосферу Франції, веселих пригод і яскравих любовних перипетій.

Знамениті зіркові актори Ольга Сумська, Євген Паперний, Віталій Борисюк та Георгій Хостікоєв привезуть у Вінницю всесвітньовідому виставу «Боїнг-Боїнг»!

Це справжня легенда французького театру ХХ сторіччя і символ французьких 60-х нарівні з «Шербурзькими парасольками» і «Дівчатами з Рошфора».

П’єса увійшла до Книги рекордів Гіннеса і поставлена у 60 країнах світу!

Це дійсно та комедія, яку має побачити кожен! Легка і фантастично весела вистава на дві години відволіче вас від життєвих негараздів, дозволить гарно відпочити і від душі посміятися.

Інтригуючий сюжет комедії розгортається навколо життя молодого парижанина, який крутить роман одночасно з трьома дівчатами-стюардесами.

Одна — життєрадісна американка, друга — сентиментальна німкеня, а третя — мила француженка. Обраниці літають різними авіалініями, і це змушує винахідливого жениха підлаштовувати своє життя під розклад «прильоту—відльоту» всіх «наречених».

Та рано чи пізно навіть найнадійніша схема може зруйнуватися через незаплановану затримку авіарейсу. І тоді починається найцікавіше… цілий феєрверк непорозумінь і пошуків виходу з пікантних ситуацій!

Вистава пролітає на одному подиху: драматург, режисер і блискучий акторський ансамбль не дають нудьгувати ні секунди!

Завдяки чудовій сценографії з найперших хвилин у глядачів буде повне відчуття перебування на борту літака. А оскільки вистава переповнена смішними фразами та діями, готуйтеся сміятися досхочу! Актори будуть танцювати, співати, кидатись туфлями і кріслами, носитись із дзеркалами, сперечатись і миритись — на сцені вируватимуть шалені пристрасті!

Режисером-постановником вистави є улюбленець кількох поколінь, народний артист України Євген Паперний.

Коли готував цю прем’єру, легендарний актор для надання ще більшої пікантності комедії на головні ролі вирішив запросити свою колишню дружину Ольгу Сумську і екс-конкурента Віталія Борисюка.

Оскільки всі колишні образи зірки зуміли залишити у минулому, актори з радістю прийняли пропозицію і грають у цій виставі вже 10 років.

— Я обожнюю грати в комедіях! Тож коли Євген Паперний зателефонував, я жодної секунди не сумнівалася. Адже у такому пікантному тандемі гріх не зустрітися обом чоловікам на одній сцені! — усміхається Ольга Сумська. — Крім того, у виставі грає ще й мій пасинок — син сестри — Георгій Хостікоєв. Вистава легка і неймовірно весела! Про пригоди двох молодих людей і чарівних жінок.

— Поставити комедію «Боїнг-Боїнг» я мріяв давно. Довго задум у голові виношував, — зазначає Євген Паперний. — Глядачам дуже подобається ця вистава. Зараз люди особливо тягнуться до ліричного й смішного — драм і трагедій у житті вистачає. І так було в усі непрості часи. Згадайте, наприклад, наскільки була затребувана творчість артистів у роки Другої світової. Концерти ставали для людей віддушиною, ковтком кисню. Так і тут: глядач, засмучений усім, що відбувається довкола, раптом бачить на сцені гарних жінок, відчуває аромат французьких парфумів, чує гарну музику — і життя налагоджується, з'являються сили. У цьому сила мистецтва!

— «Боїнг-Боїнг» — це прекрасна французька комедія, яку грають в усьому світі дуже багато років і вона має просто величезний успіх, — ділиться Віталій Борисюк. — Це легка комедія положень, у якій багато музики, гумору і, ми сподіваємося, що глядачі після нашої вистави вийдуть із бажанням більше радіти життю, працювати й щодня дарувати квіти своїм коханим жінкам. Найголовніше для нас — щоб наш хеппі енд у виставі передався людям.

Приходьте у неділю, 26 лютого, о 18.00 у театр ім. Садовського насолодитися грою улюблених акторів у легендарній виставі «Боїнг-Боїнг». Нестримний сміх і виняткові позитивні емоції гарантовані всім!

Квитки на виставу купуйте на сайті afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

26 лютого, 2023