У МВС пояснили причину закриття у Вінниці “староміського” сервісного центру

Новини Вінниці / У МВС пояснили причину закриття у Вінниці “староміського” сервісного центру

У Вінниці зменшилась кількість Сервісних центрів з питань реєстрації легкових автомобілів та видачі посвідчень водія відділення. Тепер відвідувачів будуть приймати, як і раніше, лише у Територіальному сервісному центрі МВС на Ботанічній, 24.

У Вінниці зменшилась кількість Сервісних центрів з питань реєстрації легкових автомобілів та видачі посвідчень водія відділення. Тепер відвідувачів будуть приймати, як і раніше, лише у Територіальному сервісному центрі МВС на вул.Ботанічній, 24.

Як повідомив речник регіонального Сервісного центру МВС Володимир Мотичко, "староміський" Прозорий офіс, розташований на вул.Брацлавський, 85, припинив роботу Сервісного центру з питань реєстрації легкових автомобілів та видачу посвідчень водія. Закрити його довелося через реорганізацію регіонального сервісного центру.

Як пояснила начальниця департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук, працівники сервісного центру МВС 0546 покинули приміщення минулої п’ятниці.

- Весь штат працівників Сервісного центру 0546 зберігся і наразі вони продовжують опрацьовувати ту ж кількість звернень, яка й була до реорганізації, – підкреслює Ірина Копчук. – Щоправда, вони були розташовані в різних місцях і в нашому офісі це було достатньо зручно. Зараз, можливо, на Ботанічній ми будемо спостерігати великі черги, але кількість адміністраторів не зменшилася. Не думаю, що кількість надходжень у міський бюджет впаде у зв’язку зі зменшенням реєстрації транспорту, просто на певний час зменшиться рівень комфорту для відвідувачів.

Володимир Мотичко додає, що у територіальних сервісних центрах є електронні черги, які спрощують процедуру всім бажаючим отримати ту чи іншу послугу.

- Всі прийоми по запису йдуть через головний сервісний центр, там легко і просто розібратися. А ще можна звернутися в телефонному режимі, але практика показує, що додзвонитися важкувато через велику кількість бажаючих. Власне, ускладнює процес карантин, але ми працюємо відповідно до всіх вимог. Іншого шляху поки що немає, але сподіваємося, що найближчим часом ми запрацюємо у звичайному режимі, – підкреслює він.

Ірина Заіковата

10 червня, 2020