У Мурафі на Вінниччині ремонтують міст: як їздити водіям? (ФОТО)

Новини Вінниці / У Мурафі на Вінниччині ремонтують міст: як їздити водіям? (ФОТО)

У селі Мурафа Шаргородського району на Вінниччині триває ремонт мосту через однойменну річку. Наразі там перекрито рух основною дорогою та влаштовано альтернативу для водіїв. Про це повідомляє Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області.

У селі Мурафа Шаргородського району на Вінниччині триває ремонт мосту через однойменну річку. Наразі там перекрито рух основною дорогою та влаштовано альтернативу для водіїв.  Про це повідомляє Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області.

Загалом довжина мосту - 21 метр. Він є частиною автомобільної дороги загального користування місцевого значення Вороновиця – Тиврів – Шаргород.

Нині там вже виконано комплекс підготовчих та земляних робіт, розчищено русло річки, влаштовано залізобетонне посилення берегової та проміжної опор. Зараз розпочато роботи з укріплення підходу до моста монолітними відкрилками.

"Після проведення ремонтних робіт, штучна споруда, що побудована у далекому 1954-ому році, відповідатиме сучасним стандартам безпеки дорожнього руху. Ремонт виконують на замовлення ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області», за рахунок коштів Державного дорожнього фонду", - повідомляють у Службі місцевих автодоріг.

Дорожники нагадують водіям, що рух на цій автодорозі повністю перекрито. Натомість організовано альтернативну тимчасову схему руху.

Новини Вінниці / У Мурафі на Вінниччині ремонтують міст: як їздити водіям? (ФОТО)Новини Вінниці / У Мурафі на Вінниччині ремонтують міст: як їздити водіям? (ФОТО)Новини Вінниці / У Мурафі на Вінниччині ремонтують міст: як їздити водіям? (ФОТО)
Сергій Маламура

4 червня, 2020