У молодого АТОвця з Вінниччини зупинилось серце

Новини Вінниці / У молодого АТОвця з Вінниччини зупинилось серце

На Вінниччині поховали учасник АТО Олександра Чуловського. Вже у мирний час військовий ніс службу у Шепетівці, помер уві сні.

На Вінниччині поховали учасник АТО Олександра Чуловського. Вже у мирний час військовий ніс службу у Шепетівці, помер уві сні.

Про це повідомляє Калинівка.City

«Двадцятого грудня у Шепетівці обірвалося життя уродженця Дружелюбівки, учасника АТО, військовослужбовця Збройних Сил України Олександра Чуловського. У червні нинішнього року Олександру виповнилося двадцять вісім років», - йдеться у повідомленні.

Хлопець мріяв побудувати власний дім, створити родину, але його мріям не судилось збутися.

«Олександр спочатку пішов на строкову службу, і вже там підписав контракт та пішов добровольцем в АТО. Армія дуже змінила його,  його погляди на життя. Зовсім недавно він приїжджав у відпустку. Сільська рада виділила йому як учаснику АТО в центрі села земельну ділянку під будівництво. Він зібрав там хлопців з двадцять - друзів, молодь села, які прийшли, щоб допомогти Олександру розчистити ділянку від чагарників. Планував навесні розпочати будівництво власного будинку», - розповідає староста села Інга Притуляк.

З теплотою згадують хлопця і  його рідні. Двоюрідна сестра Діана Демчук розповідає:

«У нас дуже велика родина. У Саші сімнадцять двоюрідних братів і сестер і зі всіма він був, як з рідними. Всі любили його і цінували.  Лікарі сказали, що серце брата не витримало переживань та перевантажень. Він прийшов з чергування вранці, ліг відпочивати, його так у ліжку і знайшли мертвим».

Поховали Олександра Чуловського на «малій батьківщині» в селі Дружелюбівка. Там де вні мріяв збудувати будинок, а знайшов вічний спокій.

NaПарижі писав про смерть майора ЗСУ в ДТП.

Марина Карабай

24 грудня, 2019