У Могилів-Подільському районі землевпорядника підозрюють у підробці документів. Що йому загрожує?

Новини Вінниці / У Могилів-Подільському районі землевпорядника підозрюють у підробці документів. Що йому загрожує?

Землевпоряднику однієї з сільських рад Могилів-Подільського району інкримінують підробку документів. Завдяки цьому правопорушенню один з мешканців села ніби отримав земельну ділянку площею 15 соток. До речі, її вартість, як зазначили правоохоронці, складає 38 тисяч гривень. Документи згаданий посадовець підробляв у своєму кабінеті, який знаходиться у будівлі сільської ради.

Землевпоряднику однієї з сільських рад Могилів-Подільського району інкримінують підробку документів. Завдяки цьому правопорушенню один з мешканців села ніби отримав земельну ділянку площею 15 соток. До речі, її вартість, як зазначили правоохоронці, складає 38 тисяч гривень.

Документи згаданий посадовець підробляв у своєму кабінеті, який знаходиться у будівлі сільської ради.

«Зазначеному землевпоряднику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України. Обвинувальний акт скеровано до суду», – повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

Що йому загрожує? Покарання незабаром визначатиме суд. Варіантів декілька: це може бути штраф – до 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або ж до 3-х років обмеження волі. Водночас йому на три роки можуть заборонити обіймати аналогічні посади. 

Як повідомляв NaПарижі, у Вінниці на хабарі затримано держвиконавця.
 

Юрій Ярмощук

22 січня, 2019