У Могилів-Подільському районі на Вінниччині чоловікка підозрюють у вбивстві батька

Новини Вінниці / У Могилів-Подільському районі на Вінниччині чоловікка підозрюють у вбивстві батька

У селі Хоньківці Могилів-Подільського району на Вінниччині правоохоронці затримали 26-річного місцевого жителя. За даним слідства, він наніс смертельний удар своєму батькові.

У селі Хоньківці Могилів-Подільського району на Вінниччині правоохоронці затримали 26-річного місцевого жителя. За даним слідства, він наніс смертельний удар своєму батькові. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, про смерть чоловіка у ніч на 16 квітня повідомила його колишня співмешканка.

За словами начальника Могилів-Подільського районного відділу поліції Василя Ободовського, на тілі загиблого правоохоронці виявили численні травми. Насильницьку смерть чоловіка підтвердила й судово-медична експертиза. Спочатку син категорично заперечував свою причетність до злочину, але після експертизи зізнався. До того ж, на місці слідчі та криміналісти вилучили речові докази.

З’ясувалось, що вночі чоловіки пиячили й між ними виник конфлікт. У ході суперечки син підняв батька й жбурнув ним у стіну. Від больового шоку та отриманих травм потерпілий невдовзі помер.

Нині зловмисник затриманий у процесуальному порядку й перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

19 квітня, 2021