У Могилеві-Подільському відвідувач супермаркету побив правоохоронця

Новини Вінниці / У Могилеві-Подільському відвідувач супермаркету побив правоохоронця

Слідчі могилів–подільської поліції оголосили про підозру 29–річному місцевому жителю, який у стані сп’яніння в супермаркеті пошкодив майно закладу та вдарив працівника поліції охорони.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 19 січня близько 22.00 на пульт поліції охорони надійшов сигнал «Тривога» з місцевого супермаркету. У магазині нетверезий чоловік розбив скляні двері торгової зали, нецензурно висловлювався та кричав.

Вгамувати відвідувача виявилося не простим завданням. На вимоги поліцейських охорони заспокоїтися порушник не реагував, продовжував поводити себе агресивно та вдарив поліцейського по обличчю. 

Позаштатна ситуація. Правоохоронці затримали зловмисника та викликали слідчо-оперативну групу поліції, аби та задокументувала злочини. У відділі поліції з’ясувалось,  що затримано 29-річного місцевого жителя. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Приходить до тями.

Слідчі оголосили затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 296 (хуліганство) та ч. 2 ст. 345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). За такі злочини передбачене до 5 років ув’язнення.