У Могилеві-Подільському поліція вилучила 12 тисяч пачок сигарет без акцизних марок

Новини Вінниці / У Могилеві-Подільському поліція вилучила 12 тисяч пачок сигарет без акцизних марок

Після отримання оперативної інформації поліція разом спільно з працівниками Могилів–Подільського прикордонного загону 29 листопада у гаражі 39-річного містянина виявила доволі велику партію сигарет без марок акцизного збору.

За інформацією відділу комунікації обласного главку поліції, на підставі ухвали суду правоохоронці провели обшук на території домоволодіння жителя районного центру. В ході огляду гаражного приміщення поліцейські виявили близько 12 000 пачок цигарок сумнівної якості без марок акцизного збору на загальну суму 410 тисяч гривень.

Вилучена підакцизна продукція направлена на експертизу. 

За цим фактом слідством  розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 199 КК України (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, що існують у паперовій формі, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів), яка передбачає покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.