У Могилеві-Подільському поліцейські викрили канал постачання в регіони України контрафактного спиртного

Новини Вінниці / У Могилеві-Подільському поліцейські викрили канал постачання в регіони України контрафактного спиртного

На складах кур’єрської компанії у Могилеві-Подільському під час проведення обшуку слідчі поліції вилучили понад 1,2 тисяч літрів алкогольної продукції сумнівної якості, маркованої відомими світовими брендами, без марок акцизного збору на суму понад 0,5 млн гривень.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 9 лютого в межах відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 204 (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України було проведено санкціонований обшук у складських приміщеннях місцевої компанії з доставки вантажів, де вилучено 1 тонну 280 літрів алкоголю в тетрапаках та скляних пляшках без марок акцизного збору.

Фальсифікована алкогольна продукція мала надійти в торгові точки у різні регіони України.
Наразі триває розслідування. Поліцейські встановлюють  усі обставини  незаконної діяльності у сфері обігу підакцизних товарів.

Документування незаконної діяльності поліцейськими здійснювалось спільно з прикордонниками та за процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури.