У містечку на Вінниччині дворова калюжа завела собі сторінку в Instagram (ФОТО)

Новини Вінниці / У містечку на Вінниччині дворова калюжа завела собі сторінку в Instagram (ФОТО)

Доволі креативно підійшли до розв’язання проблеми із ямами у дворах мешканці однієї з вулиць Калинівки. Жителі будинку на вулиці Машинобудівників подумали: якщо в Instagram є сторінки котиків і песиків, то чому б не завести сторінку своєї «цікавинки» - величезної калюжі у дворі.

Доволі креативно підійшли до розв’язання проблеми із ямами у дворах мешканці Калинівки. Жителі будинку на вулиці Машинобудівників подумали: якщо в Instagram є сторінки котиків і песиків, то чому б не завести сторінку своєї «цікавинки» - величезної калюжі у дворі.

У мережі сторінка «Калюжа на машинобудівників,24» з’явилася ще восени минулого року.

«Хоч я і всього лиш калюжа, але в мене довга і насичена історія, так що я задумалась над тим, щоб завести собі інстаграм», - підписала "Калюжа" своє перше фото.

Нова користувачка Instagram постійно інформувала підписників про своє «схуднення» або ж навпаки – розширення, а згодом почала знайомити із «подругами».

Нових сил, як пише Калюжа, вона набралась взимку – до Нового року.

А вже навесні трохи «схудла», але продовжує рекламувати своїх «подруг» та збирати підписників. Їх нині в "Калюжі" вже понад 300. Непогано як для новачка в Instagram.

Сама ж «героїня», як свідчать надіслані калинівчанами фото, нині стала вже не такою помітною і яскравою.

Сергій Маламура

29 квітня, 2021