У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)

Новини Вінниці / У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)

Близько 16 години 31 березня на першому поверсі адмінбудинку Вінницької міськради відвідувачі та охорона знайшли пакет без власника. На місце події були викликані поліція, вибухотехніки та рятувальники. Згодом виявилося, що «невідомий пакунок» підкинули спеціально, аби перевірити, як спрацюють усі служби.

Близько 16 години 31 березня на першому поверсі адмінбудинку Вінницької міськради відвідувачі та охорона знайшли пакунок без власника. На місце події були викликані поліція, вибухотехніки та рятувальники. Згодом виявилося, що «невідомий пакунок» підкинули спеціально, аби перевірити, як спрацюють усі служби.

Наскільки стало відомо NaПарижі з власних джерел, одразу після повідомлення про пакунок, господаря якого не знайшли, до будівлі були направлені співробітники усіх відповідних служб. Смугастою стрічкою правоохоронці огородили чи не весь майдан Незалежності. Також нікого з цивільних і журналістів не пускали на перший поверх, де працювали вибухотехніки.     

Згодом виявилося, що відбувається навчальна операція СБУ щодо перевірки пильності та реакції на повідомлення. Тож, звісно, бомби у пакунку не знайшли.

Новини Вінниці / У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)Новини Вінниці / У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)Новини Вінниці / У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)Новини Вінниці / У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)Новини Вінниці / У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)Новини Вінниці / У мерії Вінниці знайшли «невідомий пакунок». Операція виявилася «навчальною» (ФОТО)
Олег Верлан

31 березня, 2021