У мерії Вінниці назвали умову для встановлення світлофору на Барському шосе

Новини Вінниці / У мерії Вінниці назвали умову для встановлення світлофору на Барському шосе

Вінничанка Людмила Капшієнко 22 листопада опублікувала петицію до міськради з проханням розглянути можливість встановлення світлофора на перехресті вулиці Юзвинської та Барського шосе поблизу ЖК «Західний». Оскільки її підписало понад 350 містян, 21 грудня у мерії надали відповідь.

«Перехрестя Барського шосе та вул.Юзвинська має шалене транспортне завантаження. Мешканців мікрорайону стає все більше. Безпека руху вкрай складна. Аварійно небезпечна ділянка», - обґрунтувала необхідність світлофору авторка петиції.

У відповіді міськради йдеться про те, що є необхідність в покращенні організації дорожнього руху на вищевказаному перехресті. Тому, на даний час
КП «Вінницький муніципальний центр містобудування і архітектури» розробляється детальний план території, обмеженої Гніваньським шосе, вул. Юзвинською, Барським шосе, в якому буде передбачено облаштування регульованого перехрестя Барське шосе – вул. Юзвинська.

«Після погодження змін в організацію дорожнього руху з будівництвом світлофорного об’єкту на даному перехресті з балансоутримувачем даної дороги, Службою автомобільних доріг у Вінницькій області, буде розроблятись проєктно-кошторисна документація на встановлення світлофорного об’єкту на перехресті Барське шосе – вул. Юзвинська», - зазначається у відповіді.

Макс Мельник

24 грудня, 2021