У мерії Вінниці Калетнік обговорював «земельне питання» в Агрономічному

Новини Вінниці / У мерії Вінниці Калетнік обговорював «земельне питання» в Агрономічному

Під час пікету переселенців та місцевих активістів Вінницької міськради журналісти в фойє побачили екс-нардепа і президента ВНАУ Григорія Калетніка, який чекав на зустріч. На кілька запитань медіаспільноти Григорій Миколайович лише пояснив, що має обговорити питання «по Агрономічному».

Під час пікету переселенців та місцевих активістів Вінницької міськради журналісти в фойє побачили екс-нардепа і президента ВНАУ Григорія Калетніка, який чекав на зустріч. На кілька запитань медіаспільноти блиизько 11.30 Григорій Миколайович лише пояснив, що має обговорити питання «по Агрономічному».

З ким саме мала відбутися зустріч очільника університету та інші деталі, наразі невідомі. Можна лише сподіватися, що сторони прийдуть до згоди та порозуміння.

Нагадаємо, громада Агрономічного, атовці та деякі активісти вимагають розподілу 474 га земель, які є держвласністтю та знаходяться у користуванні Вінницького національного аграрного університету. Заклад дотримується позиції, що ці землі йому потрібні для навчального процесу, а в селі хочуть їх розділу, зазначаючи, що у Вінниці і Вінницькому районі є велика черга тих, кому мають надати ділянки.

 

 

      

Макс Мельник

3 травня, 2018