У мережі з’явилося відео палаючого поїзда на станції Вінниця (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У мережі з’явилося відео палаючого поїзда на станції Вінниця (ВІДЕО)

У соцмережах з’явилося відео палаючого вчора ввечері на станції Вінниця потяга. Нагадаємо, повідомлення про займання вагона рятувальникам надійшло 22 вересня о 18.50. Потяг знаходився на відстої, тобто був без пасажирів. Ліквідувати займання вдалося о 19.46. Для гасіння пожежі палаючий вагон відтягнули подалі від залізничного вокзалу. Вочевидь, цей момент і відзняли на відео очевидці.

У соцмережах з’явилося відео палаючого вчора ввечері на станції Вінниця потяга. Нагадаємо, повідомлення про займання вагона рятувальникам надійшло 22 вересня о 18.50. Потяг знаходився на відстої, тобто був без пасажирів. Ліквідувати займання вінницьким рятувальникам вдалося о 19.46.

Для гасіння пожежі палаючий вагон відтягнули подалі від залізничного вокзалу. Вочевидь, цей момент і відзняли на відео очевидці.  

Причину пожежі рятувальники наразі не називають, кажуть, що усі обставини займання встановлюють фахівці. Вінничани ж у соцмережах припускають, що загорітися вагон міг з вини безхатьків, які часто «відпочивають» у стоячих на відстої поїздах. Передивитися відео можна ТУТ

Фото ГУ ДСНС у Вінницькій області

Відео зі сторінки vinnychany.news в Instagram

Сергій Маламура

23 вересня, 2019