У МАУ розпочали продаж авіаквитків на перші регулярні рейси за кордон

Новини Вінниці / У МАУ розпочали продаж авіаквитків на перші регулярні рейси за кордон

Після кількох місяців перерви в Україні з 15 червня відновилося міжнародне регулярне пасажирське авіасполучення. У зв’язку з чим, авіакомпанія МАУ відкрила продажі на авіарейси Київ-Амстердам і Київ-Париж. Саме ці маршрути стануть першими регулярними напрямками авіакомпанії після послаблення обмежень на міжнародне авіасполучення.

Після кількох місяців перерви в Україні з 15 червня відновилося міжнародне регулярне пасажирське авіасполучення. У зв’язку з цим, авіакомпанія МАУ відкрила продажі на авіарейси Київ-Амстердам і Київ-Париж. Саме ці маршрути стануть першими регулярними напрямками авіакомпанії після послаблення обмежень на міжнародне авіасполучення.

Як повідомляє avianews.com, польоти в Нідерланди стартують з 16 червня, до Франції - з 17 червня. На перший час, обидві лінії будуть обслуговуватися один раз на тиждень спільно з авіакомпаніями KLM і Air France.

Скористатися маршрутами в напрямку України може хто завгодно, оскільки уряд країни зняв обмеження на в'їзд іноземців. Однак після прильоту з ряду країн потрібне проходження 14-денного карантину.

На поновлювані маршрути МАУ продає квитки тільки двох класів - Economy Standard і Business Saver. Обидва тарифи включають багаж і дозволяють вносити зміни без обмежень.

Перед купівлею квитка пасажиру слід упевнитися, що він входить в категорію осіб, яким дозволено в'їзд в країну призначення. Адже, польоти в країни ЄС поки дозволені тільки громадянам країн ЄС і Шенгенської зони, іноземцям з видом на проживання в цих країнах і людям, які мають право на роботу.

Надалі МАУ має намір розширити міжнародну мережу, проте поки не готова назвати конкретні напрямки.