У лісі під Козятином поліція знайшла причетного до смерті 38-річного чоловіка

Новини Вінниці / У лісі під Козятином поліція знайшла причетного до смерті 38-річного чоловіка

Оперативники управління карного розшуку обласного главку спільно з поліцейськими відділення поліції № 2 Хмільницького райвідділу у лісовому масиві4 листопада затримали раніше судимого за особливо тяжкі злочини киянина. Чоловіка підозрюють у тому, що наніс ножові поранення у Козятині 38–річному місцевому жителю, який під час надання медичної допомоги помер.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, з лікарні до поліції надійшла інформація про смерть жителя Козятину, який мав ушкодження черевної порожнини.

В ході проведення слідчих та розшукових дій протягом доби поліцейські встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився раніше судимий за вбивство та розбійний напад 50–річний житель м. Київ. 

Поліцейські затримали зловмисника  у лісі поблизу села Пиковець, де він переховувався від поліції.

Слідчі встановили, що напередодні затриманий разом з козятинчанином розпивали спиртні напої у будинку їх спільної знайомої. По завершенню застілля  дорогою між чоловіками виник конфлікт. Гість зі столиці кілька разів вдарив товариша ножем у живіт і втік.

Поранений самотужки дійшов до найближчої установи та попросив викликати швидку. Під час надання медичної допомоги у лікарні він помер.

Зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає до 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

5 листопада, 2021