У лікарні померла вінничанка, яка потрапила у ДТП з п’яним активістом «Дорожнього контролю»

Новини Вінниці / У лікарні померла вінничанка, яка потрапила у ДТП з п’яним активістом «Дорожнього контролю»

Сьогодні, 23 листопада, близько 15-ої години у Вінницькій лікарні швидкої медопомоги померла 53-річна жінка, яка ввечері 18-го потрапила під колеса автомобіля Mercedes на вулиці Д.Нечая біля перехрестя з провулком Сірка. Як кажуть лікарі, вони не змогли врятувати життя пацієнтці.

Нагадаємо, ДТП сталося на пішохідному переході. Жінка тримала велосипед і перетинала дорогу, яка після реконструкції чудово освітлена. За кермом автівки наразі є підстави так стверджувати - перебував 30-річний чоловік, який є учасником громадської організації «Дорожній контроль – Вінниця».

Вінничанка отримала численні травми, зокрема черепної коробки, а також в неї були переламані обидві нижні кінцівки. Згодом стало відомо, що в крові водія знайдено 2 проміле алкоголю.

Для NaПарижі у «Дорожньому контролі – Вінниця» прокоментували ДТП з їхнім активістом, а також запевнили, що допомагають потерпілій.

Нині у поліції підтвердили факт смерті жінки, а також зазначили, що тепер кримінальне провадження перекваліфікують з ч.2 на ч.3 ст.286-1 КК України (Вчинення ДТП в стані сп’яніння), що передбачає до 10 років позбавлення волі.

Про підозру водієві не повідомляли. У поліції шукають свідків аварії, а також просять відгукнутись водія сірого легковика, який стояв перед пішохідним переходом з увімкненими аварійними ліхтарями та допомагав доправити потерпілу жінку до карети швидкої допомоги. Усіх, хто має інформацію щодо обставин аварії, просять телефонувати за номерами: 0679017317, 0965025315 або 102. 

P.S. Стало відомо, що водієві оголосили про підозру... Запобіжний захід обиратимуть завтра, 24 листопада. 

Макс Мельник

23 листопада, 2021