У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)

Новини Вінниці / У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)

У Ладижині на Вінниччині сьогодні, 23 березня, дезінфікувати під'їзди багатоповерхівок допомагають рятувальники. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

У Ладижині на Вінниччині сьогодні, 23 березня, дезінфікувати під'їзди багатоповерхівок допомагають рятувальники. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Вінницькій області.   

Для протидії поширенню коронавірусу бійці ДСНС у спеціальних захисних костюмах розпилюють спеціальні дезрозчини на сходових клітинах, дезінфікують зовнішні сторони вхідних дверей квартир, поручнів та місць лавок поблизу будинків.

Загалом для дезінфекції планується використати 500 літрів спеціальної суміші «Жавель-Клейд», що застосовується для проведення спеціальної обробки майна, транспорту, металевих та дерев’яних поверхонь. Її рятувальникам передала міська влада Ладижина.

До робіт залучено 11 рятувальників. До кінця дня вони мають обробити  51 будинок на трьох вулицях міста.

Новини Вінниці / У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)Новини Вінниці / У Ладижині на Вінниччині рятувальники дезінфікують під'їзди понад півсотні будинків (ФОТО)