У Києві оголосили про створення російського революційного уряду для відродження РФ

Новини Вінниці / У Києві оголосили про створення російського революційного уряду для відродження РФ

Російський політик Ілля Пономарьов створив у Києві власний політичний проєкт із силовим крилом, ціль якого скинути владу Путіна та перезаснувати державу у РФ.

«Країну треба повністю перезасновувати. Не буде ні Думи, ні Верховного Суду, ні президента. Буде певний перехідний період з революційним урядом», - розповів про мету політик.

Саме цей уряд, на його думку, сприятиме написанню нової Конституції та прийняттю державоутворюючих рішень. Лише потім можна казати про вибори парламенту та інші речі.

«Ми маємо повернутися до нормальності. Але зараз інше життя. Немає методів легальної політичної боротьби в середині Росії. Не від хорошого життя… Я ніколи не прагнув бігати з автоматом, хотів приймати участь у виборах», - пояснив він про ідею зі створення силового блоку.

Нагадаємо, раніше саме у Москві «створювали» маріонеткові уряди для легалізації своєї влади в інших країнах. Саме так відбувалось у ХХ сторіччі захоплення України, Білорусі, Естонії, Литви, Латвії, Фінляндії (не вдало). У випадку з Пономарьовим ситуація інша – він розраховує не стільки на українських військових, як на внутрішні процеси у Росії, які мають скинути диктаторський режим Путіна.

Олег Верлан

31 серпня, 2022