У Крижополі на Вінниччині злодій напав на жінку: розбійника «пов’язав» поліцейський, який випадково був неподалік

Новини Вінниці / У Крижополі на Вінниччині злодій напав на жінку: розбійника «пов’язав» поліцейський, який випадково був неподалік

У Крижополі на Вінниччині ввечері 28 грудня невідомий напав на 46-річну жінку, побив її та хотів відібрати сумку. Крики про допомогу почув працівник місцевого відділення поліції, який перебував поза службою та якраз був неподалік. Він і затримав зловмисника.

У Крижополі на Вінниччині ввечері 28 грудня невідомий напав на 46-річну жінку, побив її та хотів відібрати сумку. Крики про допомогу почув   працівник місцевого відділення поліції, який перебував поза службою  та якраз був неподалік. Він і затримав зловмисника.

У відділі комунікації поліції Вінниччини повідомили, що напад стався близько 21-ї години по вулиці Миру. У жінки діагностовано забійні рани обличчя та голови.

Нападника поліцейський затримав та доправив до відділку. З’ясувалось, що сумку в потерпілої хотів відібрати 37-річний  місцевий житель.

Зараз він затриманий в процесуальному порядку. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 187 ККУ (розбій). Зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення. Триває розслідування.