У Крижополі на Вінниччині парубок пограбував магазин: виніс цигарки, гроші та картки для поповнення рахунку

Новини Вінниці / У Крижополі на Вінниччині парубок пограбував магазин: виніс цигарки, гроші та картки для поповнення рахунку

У Крижополі Вінницької області 26 квітня за підозрою у крадіжці з місцевого магазину затримали 18-річного хлопця. Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінниччини, до правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася 69-річна жителька Крижополя.

У Крижополі Вінницької області 26 квітня за підозрою у крадіжці з місцевого магазину затримали 18-річного хлопця. Як повідомляють у відділі комунікацій поліції Вінниччини, до правоохоронців із заявою про крадіжку звернулася 69-річна жителька Крижополя. Жінка розповіла, що з її магазину по вулиці Залізної Дивізії, невідомі викрали 4700 гривень, понад 120 пачок цигарок та картки поповнення мобільного рахунку.

Зі слів начальника Крижопільського відділення поліції Сергія Предоляка, на місці злочину правоохоронці встановили, що у торгівельне приміщення злодій проник, пошкодивши двері. Протягом години поліцейські встановили підозрюваного. Ним виявився 18-річний мешканець Крижопільського району.

Крадене у правопорушника частково вилучили. Нині зловмисника затримано в процесуальному порядку та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. 

За цим фактом слідчими проводиться досудове розслідування. Хлопцеві загрожує до шести років позбавлення волі.