У Крижопільському районі на Вінниччині парубок обікрав односельця: виніс з хати гроші, золото та телефони

Новини Вінниці / У Крижопільському районі на Вінниччині парубок обікрав односельця: виніс з хати гроші, золото та телефони

На Вінниччині 5 травня до Крижопільського відділення поліції з повідомленням про крадіжку звернувся мешканець села Голубече. За словами потерпілого, злодій виніс з його хати 11 тисяч гривень, вироби з жовтого металу та три мобільних телефони. У будинок потерпілого зловмисник проник, пошкодивши вікно.

На Вінниччині 5 травня до Крижопільського відділення поліції з повідомленням про крадіжку звернувся мешканець села Голубече. За словами потерпілого, злодій виніс з його хати 11 тисяч гривень, вироби з жовтого металу та три мобільних телефони. У будинок потерпілого зловмисник  проник, пошкодивши вікно.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, оперативним шляхом поліцейські встановили, що до правопорушення причетний 18-річний місцевий житель, який вже раніше вчиняв аналогічні злочини. У нього також вилучили речові докази.

Нині зловмисник затриманий в процесуальному порядку та поміщений до ізолятора тимчасового тримання. У поліції розслідують кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує до 6 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

6 травня, 2020