У Кривому Розі, Запоріжжі та Одесі повідомляють про вибухи

Новини Вінниці / У Кривому Розі, Запоріжжі та Одесі повідомляють про вибухи

Російські окупанти завдали чергових ракетних ударів по українській землі. Наразі повідомлення про вибухи поступають з Кривого Рогу, Запоріжжя та Одеси.

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул у соцмережі попросив містян не викладати фото і відео, а також залишатись в укриттях. За його дописом, фіксуються повторні пуски ракет у бік міста.

Про те, що в Одесі пролунали вибухи, повідомляє «Думська».

Секретар Запорізької міськради повідомив, що гучні звуки, які чули мешканці деяких районів під час повітряної тривоги, - це відлуння вибухів, які сталися за містом. За його словами, у самому Запоріжжі зараз спокійно. Голова Запорізької ОВА Олександр Старух зазначив, що росіяни вдарили двома ракетами у передмістя обласного центру. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

P.S. За попередніми даними, у Кривому Розі росіяни влучили у насосну станцію, яка забезпечує місто водою. У річці Інгулець стрімко підвищився рівень води.

Обстріл вівся з літака Ту-95МС. Ракетні удари завдавались по гідротехнічних спорудах, аби сробувати затопити Кривий Ріг.

«Все, що можуть окупанти, – це посіяти паніку, створити надзвичайну ситуацію, спробувати залишити людей без світла, тепла, води та їжі. Чи зможе це нас зламати? Аж ніяк. Чи чекатиме на них справедлива відповідь і відплата? Безперечно, так», - підкреслив президент України Володимир Зеленський, уродженець Кривого Рогу.

Росія для ракетного удару по Кривому Рогу використала сучасні «Іскандери» та «Кинджали»: рівень води в Інгульці піднявся до 2 метрів.