У Козятині відремонтували міст через залізницю

Новини Вінниці / У Козятині відремонтували міст через залізницю

У Козятині Вінницької області капітально відремонтовано шляхопровід над залізничною колією. Наразі готова частина для транспорту. Голові Вінницької ОДА Сергію Борзову 29 квітня доручили почесну місію, першим проїхатися на вантажівці, аби перевірити на міцність конструкції.

У Козятині Вінницької області капітально відремонтовано шляхопровід над залізничною колією. Наразі готова частина для проїзду транспорту. Голові Вінницької ОДА Сергію Борзову 29 квітня доручили почесну місію першим проїхатися на вантажівці, аби перевірити конструкцію на міцність.

Міст є частиною дороги національного значення Н-02 «(М-06) Кременець-Біла Церква-Ржищів-Канів-Софіївка».

«60 років попередній міст стояв без ремонту,- коментує очільник області,- демонтаж старих конструкцій зайняв чимало часу. Постійний рух електропотягів не давав можливості зводити споруду безпосередньо на місці її встановлення, тому міст збирали з металоконструкцій поряд з мостовою проймою. Потім три дні натягували на опори. Торік жителі Козятина просили мене відремонтувати міст. Минуло 9 місяців і для транспорту міст відкритий».

Довжина шляхопроводу - 43,8 м. Міст став ширшим - 9 м, тепер на ньому зможе розминатися великоваговий транспорт. Також розширили пішохідні переходи. А ще новий міст став вищим за попередній на 70 см. Вартість усіх робіт склала 128 млн грн.

За 3,5 місяці виконано значний обсяг робіт. Директор ТОВ «Мостобудівельний загін №112», що є генеральним підрядником будівництва, Сергій Порожнюк запевняє, що всі роботи по облаштуванню мосту виконані згідно чинних вимог ДСТУ. До кінця літа 2021 року підрядники обіцяють повністю завершити капітальний ремонт об’єкту.

Новини Вінниці / У Козятині відремонтували міст через залізницюНовини Вінниці / У Козятині відремонтували міст через залізницюНовини Вінниці / У Козятині відремонтували міст через залізницюНовини Вінниці / У Козятині відремонтували міст через залізницюНовини Вінниці / У Козятині відремонтували міст через залізницю
Олеся Рудницька

29 квітня, 2021