У Козятині на Вінниччині п'яна водійка "Опеля" збила велосипедистку з двома дітьми

Новини Вінниці / У Козятині на Вінниччині п'яна водійка "Опеля" збила велосипедистку з двома дітьми

У Козятині на Вінниччині 15 травня близько 19:00 водійка автомобіля Opel Vectra здійснила наїзд на велосипедистку та двох її малих дітей. У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області повідомляють, що за фактом аварії слідством розпочато кримінальне провадження.

У Козятині на Вінниччині 15 травня близько 19:00 водійка автомобіля Opel Vectra здійснила наїзд на велосипедистку та двох  її малих дітей. У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області повідомляють, що за фактом аварії слідством розпочато кримінальне провадження.

За даними поліції, за кермом автомобіля Opel Vectra була 21-річна місцева жителька. На вулиці Матросова вона не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та допустила наїзд на 33-річну жінку, яка вела в руках велосипед.  На велосипеді було двоє дітей 5-ти і 7-ми років. 

Велосипедистка та її діти, мешканці Козятина, отримали тілесні ушкодження  й  госпіталізовані до місцевої лікарні.

Наразі поліцією з’ясовуються усі обставини і причини автопригоди. За даними правоохоронців, у крові жінки, яка перебувала за кермом машини,  виявлено алкоголь. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

Слідством розпочато кримінальне провадження. Водійці загрожує обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Проводиться розслідування.

Сергій Маламура

16 травня, 2020