У кількох районах Вінниччини виявлені «спалахи» коронавірусу

Новини Вінниці / У кількох районах Вінниччини виявлені «спалахи» коронавірусу

Одразу у кількох районах Вінниччини в обласному лабораторному центрі минулої доби виявили непоодинокі випадки інфікування коронавірусом. На позитивні результати тестів підтверджено у дев’ятьох вінничан. По чотири інфікованих виявили у Шаргородському та Погребищенському районах.

За даними обласного лабораторного центру, одразу у кількох районах Вінниччини минулої доби виявили непоодинокі випадки інфікування коронавірусом. Позитивні результати тестів підтверджено у дев’ятьох вінничан. По чотири інфікованих виявили у Шаргородському та Погребищенському районах.

У Вінницькій області минулої доби коронавірус вперше виявлено у 34 людей.

Як зазначають у Вінницькому обласному лабцентрі, по три нові випадки виявлено у мешканців Жмеринського та Тиврівського районів, по два – Барського, Козятинського та Хмільницького. У Крижопільському, Тростянецькому, Тульчинському, Вінницькому та Могилів-Подільському районах – по 1.

Одужали 2190 осіб, у т.ч. 191 дитина. Хворіє 683 особи, у т.ч. 55 дітей. У стаціонарі перебувають 165 дорослих і 1 дитина. Підозра існує у 159 дорослих і 31 дитини.

Всього зареєстровано – 59 летальних випадків.

Щодо захворюваності серед медиків, то одужало – 385 медпрацівників, хворіє – 101. За останню добу захворіли 3 медичних працівники.

Олеся Рудницька

7 серпня, 2020