У Хмільнику затримали неповнолітнього, який викрав з магазину 10 тисяч гривень

Новини Вінниці / У Хмільнику затримали неповнолітнього, який викрав з магазину 10 тисяч гривень

У місті Хмільник Вінницької області поліція здійснила затримання неповнолітнього, якого підозрюють у вчиненні крадіжки з місцевого магазину.

Повідомлення про крадіжку товарів та грошей з магазину надійшло до поліції від керівника одного з торгових закладів у Хмільнику. Потерпіла повідомила, що невідома особа, шляхом пошкодження замка, проникла до приміщення магазину і викрала алкогольні напої та гроші.

Поліціянти під час розслідування встановили, що за вчинення цього злочину стоїть 17-річний місцевий житель. Зловмисник використав металевий прут для пошкодження дверей магазину, після чого виніс звідти алкоголь та гроші. Загальна сума завданого збитку становить приблизно 10 тисяч гривень.

Поліція провела обшуки в домі неповнолітнього і вилучила частину викрадених речей. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Варто зазначити, що вік, з якого особа несе кримінальну відповідальність, становить 16 років. Однак вчинення крадіжки в умовах дії воєнного стану може призвести до позбавлення волі на термін до 8 років.