У Хмільнику на Вінниччині поліція другу добу розшукує водія «ВАЗу», через якого двоє людей опинилися на лікарняних ліжках

Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині поліція другу добу розшукує водія «ВАЗу», через якого двоє людей опинилися на лікарняних ліжках

Ввечері 15 липня у Хмільнику «ВАЗ» збив мотоцикл. Постраждало двоє людей – кермувальник і пасажир мотоциклу. Водій автомобіля зник з місця аварії, його досі розшукують.

Ввечері 15 липня у Хмільнику «ВАЗ» збив мотоцикл. Постраждало двоє людей – кермувальник і пасажир мотоциклу. Водій автомобіля зник з місця аварії, його досі розшукують.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталась близько 19.00 на вулиці Пушкіна.

За попередньою інформацією слідства, водій «ВАЗу», під час повороту ліворуч, не надав перевагу в русі та допустив зіткнення з мотоциклом Soul, який рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок автопригоди 20–річний кермувальник двоколісного транспортного засобу та його 18–річний пасажир госпіталізовані до медичного закладу.

Водій легковика з місця пригоди зник.

Згодом поліцейські розшукали «ВАЗ», який потрапив у це ДТП. Наразі встановлюється місцезнаходження 38-річного кермувальника автомобіля, який після аварії заховав свого «залізного коня» на території домогосподарства та й сам переховується.

Слідством розпочато кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Макс Мельник

16 липня, 2021