У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)

Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)

Сьогодні, 24 вересня, у Хмільнику на Вінниччині на будівлі місцевого військкомату урочисто відкрили меморіальну дошку загиблому на сході України старшому солдату Андрію Сторожуку. Про це повідомляють у пресслужбі Хмільницької РДА.

Сьогодні, 24 вересня, у Хмільнику на Вінниччині на будівлі місцевого військкомату урочисто відкрили меморіальну дошку загиблому на сході України старшому солдату Андрію Сторожуку. Про це повідомляють у пресслужбі Хмільницької РДА.  

Полеглий воїн був старшим механіком-водієм І механізованого відділення 2 механізованого взводу 7 механізованої роти 3 механізованого батальйону в/ч А0666.

Андрій Сторожук, 1992 року народження, родом із села Педоси, загинув 24 вересня минулого року від кулі ворожого снайпера біля Мар'янки на Донеччині. У полеглого воїна залишився син 2017 року народження.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, Андрія Сторожука було нагороджено орденом «За мужність» III ступеня посмертно.

В урочистому вшануванні пам'яті бійця взяли участь представники влади та військові, друзі та рідні воїна. Квіти поклали також до могили Андрія Сторожука у Педосах.

Окрім того, цього дня презентували «Книгу пам’яті військовослужбовців Збройних Сил України, жителів м. Хмільника та Хмільницького району, які загинули, захищаючи суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність України».

Фото Хмільницької РДА

Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)Новини Вінниці / У Хмільнику на Вінниччині на честь полеглого воїна відкрили меморіальну дошку на будівлі військкомату (ФОТО)