У Калинівці на Вінниччині встановлять камер відеонагляду на 700 тисяч гривень

Новини Вінниці / У Калинівці на Вінниччині встановлять камер відеонагляду на 700 тисяч гривень

Понад 700 тисяч гривень виділила міська рада Калинівки на закупівлю та встановлення системи відеонагляду «Безпечне місто». Таке рішення депутати ухвалили на сесії 16 січня, - повідомляє пресслужба міськради.

Понад 700 тисяч гривень виділила міська рада Калинівки Вінницької обалсті на закупівлю та встановлення системи відеонагляду «Безпечне місто». Таке рішення депутати ухвалили на сесії 16 січня, - повідомляє пресслужба міськради.

Наразі у місті монтують відеокамери у людних місцях та навчальних закладах. У місцевій мерії сподіваються що за допомогою камер вдасться ефективніше шукати осіб, які перебувають в розшуку, попереджувати ДТП, встановлювати порушників ПДР та ловити вандалів, які час від часу шкодять місту.

Наприкінці минулого року у Калинівці вже було придбано обладнання для відеоспостереження вартістю 205 295 грн, яке встановлено на в’їзди, виїзди з міста та в парковій зоні.

«Система «Безпечне місто» цілодобово та в автоматичному режимі фіксуватиме правопорушення, розпізнаватиме обличчя водія і автомобільні номери. Сучасне програмне забезпечення дозволяє виявити авто, що знаходиться в розшуку, та водіїв, які порушують правила дорожнього руху» - зазначають у місцевій мерії.