У Калинівці на Вінниччині померла 20-річна дівчина, яка потрапила у смертельну ДТП 9 травня

Новини Вінниці / У Калинівці на Вінниччині померла 20-річна дівчина, яка потрапила у смертельну ДТП 9 травня

Сьогодні, 20 травня, у реанімації Калинівської ЦРЛ на Вінниччині померла двадцятирічна Каріна Нежильська. Про це повідомляє Калинівка.city.

Сьогодні, 20 травня, у реанімації Калинівської ЦРЛ на Вінниччині померла двадцятирічна Каріна Нежильська. Про це повідомляє Калинівка.city.

За життя дівчини, яка 9 травня потрапила в ДТП і єдиною з усіх, хто був в автівці, залишилась живою, медики боролися більше тижня.  

«Дівчина поступила до нас у вкрай важкому стані, її не можна було транспортувати у інші медичні заклади. Більше тижня лікарі боролися за її життя, але всі наші зусилля були марними», - розповіла заступниця головного лікаря Калинівської ЦРЛ Світлана Дідур.

Нагадаємо, 9 травня на автодорозі між селами Нападівка та Люлинці Калинівського району автомобіль Mercedes-Benz Vito з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом. У результаті ДТП загинуло троє людей. Каріну Нежильську тоді госпіталізували у важкому стані.

За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля, 28-річний мешканець Калинівки, не вибравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням. Внаслідок цього автомобіль з’їхав з дороги та зіткнувся з деревом.

Через ДТП водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А 1119,  від отриманих травм на місці події.

Сергій Маламура

20 травня, 2020