У Калинівці на Вінниччині на пішохідному переході Nissan збив 13-річного хлопця

Новини Вінниці / У Калинівці на Вінниччині на пішохідному переході Nissan збив 13-річного хлопця

Внаслідок ДТП, що сталася 1 листопада у Калинівці на Вінниччині, постраждав 13-річний підліток. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 20:30 неподалік зупинки громадського транспорту по вулиці Незалежності 21-ріічний водій автомобіля Nissan збив школяра.

Внаслідок ДТП, що сталася 1 листопада у Калинівці на Вінниччині, постраждав 13-річний підліток. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 20:30 неподалік зупинки громадського транспорту по вулиці Незалежності 21-річний водій автомобіля Nissan збив школяра.

За попередньою інформацією слідства, водій іномарки здійснив наїзд на неповнолітнього пішохода, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок аварії хлопець госпіталізований до травматологічного відділення вінницької лікарні. Водій освідуваний, він був тверезим.

Наразі слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Якщо провину водія доведуть, йому загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Сергій Маламура

2 листопада, 2020