У Гнівані на Вінниччині затримали росіянина, який слідкував та «здавав» окупантам переміщення військової техніки

Новини Вінниці / У Гнівані на Вінниччині затримали росіянина, який слідкував та «здавав» окупантам переміщення військової техніки

Чергового посібника ворога виявлено на Вінниччині. Житель Гніванської громади фактично виконував роль резидента.

Як повідомляють у пресслужбі УСБУ у Вінницькій області, колаборант, громадянин РФ не приховує свого ставлення до війни проти України. Цей колишній військовий російської армії, свідомо підтримував агресію РФ проти України, очікував на «руZZкий мір» та, на додачу, ще й обговорював із росіянами переміщення військової техніки ЗСУ по території регіону.

«За місцем його проживання, до речі, поруч із стратегічним об’єктом критичної інфраструктури, виявлено документи та грошові кошти Росії, боєприпаси денної і нічної сигнальної дії, обріз мисливської рушниці із набоями. На даний час проводяться необхідні контррозвідувальні перевірочні заходи», - йдеться у повідомленні.

Матеріали щодо незаконного зберігання зброї направлено до ГУНП у Вінницькій області, де відкрито кримінальне провадження.

Новини Вінниці / У Гнівані на Вінниччині затримали росіянина, який слідкував та «здавав» окупантам переміщення військової технікиНовини Вінниці / У Гнівані на Вінниччині затримали росіянина, який слідкував та «здавав» окупантам переміщення військової техніки
Макс Мельник

2 травня, 2022