У Гайсинському районі зіткнулися дві іномарки, одна з пасажирок потрапила у лікарню (ФОТО)

Новини Вінниці / У Гайсинському районі зіткнулися дві іномарки, одна з пасажирок потрапила у лікарню (ФОТО)

Хто винен у ДТП, порушивши кримінальне провадження, з'ясовують слідчі. А сталося воно учора в селі Мар’янівка. У світлу пору доби там зіткнулися Renault Kangoo та Оpel Vectra.

Хто винен у ДТП, порушивши кримінальне провадження, з'ясовують слідчі. А сталося воно учора в селі Мар’янівка. О 10:20 там зіткнулися  Renault Kangoo та Оpel Vectra.

На щастя, обійшлося без загиблих. Утім, у лікарні з тілесними ушкодженнями опинилася 34-річна пасажирка легковика Оpel Vectra.

За попередньою версією поліції, ніби водій Renault Kangoo, не впоравшись за кермом, виїхав на смугу зустрічного руху, через що й сталося зіткнення.

«Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик. Поліція з’ясовує причини та обставини аварій. Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв  NaПарижі, на Вінниччині через снігопади тимчасово обмежили рух вантажівок на двох ділянках доріг міжнародного значення.
 

Юрій Ярмощук

23 січня, 2019