У Гайсині підліток намагався стрибнути з мосту. Поліцейські вспіли врятувати хлопця

Новини Вінниці / У Гайсині підліток намагався стрибнути з мосту. Поліцейські вспіли врятувати хлопця

Вночі 28 січня 16-річний гайсинчанин намагався покінчити із життям, стрибнувши з мосту. Отримавши повідомлення від дівчини, що її товариш от-от стрибне, правоохоронці вспіли зреагувати та вчасно перешкодити планам «стрибуна».

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, тривожне повідомлення на лінію 102 надійшло близько 01.30 від 18-річної місцевої жительки. Дівчина  розповіла, що на мосту за перилами знаходиться її товариш та хоче стрибнути у воду.

Що сталось, що спонукало хлопця до вчинку? У такому віці, зазвичай, почуття… Протягом кількох хвилин інспектори сектору реагування патрульної поліції Гайсинського райуправління поліції Артур Чагур та Олександр Нагонюк, які були на добовому чергуванні, приїхали на місце події.

На мосту вони помітили дівчину, яка з останніх сил тримала за одяг хлопця, що звисав з мосту. Поліцейські підбігли до мосту, один із них схопив підлітка за руку і почав підіймати до перил. Інший допоміг товаришу перетягнути хлопця через загорожу.

Причини, через які хлопець зважився на відчайдушний крок, він пояснити не зміг. Після порятунку правоохоронці передали підлітка медикам.

Макс Мельник

28 січня, 2022