У Гайсині на Вінниччині загинув 52-річний пішохід: на переході потрапив під колеса двох машин

Новини Вінниці / У Гайсині на Вінниччині загинув 52-річний пішохід: на переході потрапив під колеса двох машин

Смертельна автопригода сталася 2 серпня у Гайсині на Вінниччині: 52-річний чоловік потрапив під колеса двох автомобілів. Наразі обставини та причини ДТП встановлюють слідчі. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталася близько 21.45 по вулиці 1-го Травня.

Смертельна автопригода сталася 2 серпня у Гайсині на Вінниччині: 52-річний чоловік потрапив під колеса двох автомобілів. Наразі обставини  та  причини  ДТП встановлюють слідчі. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталася близько 21.45 по вулиці 1-го Травня.

За попередньою інформацією слідства, 54-річний  житель Погребища,  керуючи автомобілем Mercedes Sprinter, допустив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потім потерпілого переїхав ще й мікроавтобус Volkswagen, який рухався позаду.

Від  отриманих  травм  чоловік   помер  на місці аварії. Поліцією призначено низку експертиз, після проведення яких будуть встановлені причини аварії.

Водії освідувані, вони були тверезими. Автомобілі наразі поміщено на арештмайданчик.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

3 серпня, 2020