У Гайсині на Вінниччині вантажівка «незграбно» розверталась: госпіталізували водія легковика, який їхав позаду

Новини Вінниці / У Гайсині на Вінниччині вантажівка «незграбно» розверталась: госпіталізували водія легковика, який їхав позаду

Вранці 29 листопада у місті Гайсин по вулиці Першотравневій сталась ДТП. Вантажівка DAF зіткнулась з легковиком Mazda, який рухався позаду в попутному напрямку.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась близько 08.45. Попередньо, під час маневру розвороту 46–річний водій вантажівки допустив зіткнення з легковиком, 29–річний кермувальник якого внаслідок аварії отримав травми та госпіталізований до медичного закладу.

У водія здійснено забір крові для проведення експертизи на стан сп’яніння. Поліція встановлює обставини та причини аварії. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

За цим фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

30 листопада, 2022