У Гайсині КОРД затримав рецидивіста, який налагодив продаж амфетаміну

Новини Вінниці / У Гайсині КОРД затримав рецидивіста, який налагодив продаж амфетаміну

У Гайсині Вінницької області 8 січня затримано 45-річного зловмисника, який на території району розповсюджував амфетамін. Кілька місяців поліцейські документували протиправні дії раніше судимого за наркозлочини правопорушника. До операції по затриманню залучали бійців спецпідрозділу КОРД.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку, кілька місяців поліцейські здійснювали оперативні закупівлі у гайсинчанина. Наркотичні засоби зловмисник продавав постійним клієнтам, облаштувавши «магазин» у квартирі.

Під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника слідчі вилучили амфетамін, електронні ваги, шприци, бойові набої, телефони, а також інші речові докази його злочинної діяльності. 

Вилучене направлено на експертизу.

Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Йому оголошено про підозру за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Також слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 ККУ (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

За такі злочин передбачено до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Макс Мельник

11 січня, 2022