У двох відділеннях поліції Вінниччини призначено нових керівників

Новини Вінниці / У двох відділеннях поліції Вінниччини призначено нових керівників

У двох відділеннях поліції Вінниччини - Вінницькому районному та Київському у місті призначено нових керівників. Сьогодні, 25 листопада, заступники начальника ГУНП у Вінницькій області Олег Кашперук та Олександр Солдатов представили нових посадовців особовому складу двох підрозділів.

У двох відділеннях поліції Вінниччини - Вінницькому районному та Київському у місті призначено нових керівників. Сьогодні, 25 листопада, заступники начальника ГУНП у Вінницькій області Олег Кашперук та  Олександр Солдатов представили нових посадовців особовому складу двох підрозділів.

Відтепер обов’язки начальника Вінницького районного відділення поліції виконуватиме Віталій Стахов, а Київського відділення поліції Вінницького відділу - Інна Татарченко.

Як зазначають в обласному главку, 39-річний Віталій Стахов до цього часу працював на посаді начальника Київського відділення поліції Вінницького відділу поліції ГУНП у Вінницькій області. Він має досвід оперативної роботи, адже понад 16 років працював у на різних посадах в підрозділах кримінальної поліції. Два роки підполковник поліції Віталій Стахов був керівником Томашпільського та Вінницького територіальних підрозділів поліції.

  

Керівником Київського відділення поліції призначено Інну Татарченко, яка останні два роки очолювала слідчий підрозділ цього відділення поліції. Полковник поліції Інна Татарченко 19 років працювала у слідстві в сфері розслідування тяжких злочинів по лінії карного розшуку, економіки, злочинів, пов’язаних з господарською та службовою діяльністю, розслідувала дорожньо-транспортні пригоди.

Сергій Маламура

25 листопада, 2020