У ДТП в Чечельницькому районі на Вінниччині постраждав 61-річний чоловік

Новини Вінниці / У ДТП в Чечельницькому районі на Вінниччині постраждав 61-річний чоловік

Аварія за участі автомобілів Chery Amylet та «ВАЗ-2121» сталась 10 січня біля села Білий Камінь, що у Чечельницькому районі на Вінниччині. У ДТП постраждав водій «ВАЗа», чоловіка госпіталізовано.

Аварія за участі автомобілів Chery Amylet та  «ВАЗ-2121» сталась 10 січня біля села Білий Камінь, що у Чечельницькому районі на Вінниччині. У ДТП постраждав водій «ВАЗа», чоловіка госпіталізовано.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, за кермом автомобіля Chery була 30-річна місцева жителька.

«Попередньо, жінка не впоралась з керуванням, виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулась з автомобілем «ВАЗ-2121». Внаслідок автопригоди постраждав 61-річний водій «ВАЗа». Потерпілого госпіталізували до районної лікарні», - зазначають у поліції. Водійка Chery суттєвих травм не отримала.

За даними правоохоронців, водії були тверезими.

Нині автомобілі поміщено на арештмайданчик. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.