У ДТП на Вінниччині загинуло два мотоциклісти

Новини Вінниці / У ДТП на Вінниччині загинуло два мотоциклісти

Поблизу Вінниці та Жмеринки 17 вересня стались дві аварії, в яких загинули водії мотоцикла та мотоблока. У першому випадку на «заваді» був ставок, в іншому – паркан.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 16 години у селі Лука-Мелешківська, що поруч з обласним центром, 40-річний місцевий житель, керуючи мотоблоком із причепом, не впорався з керуванням та з’їхав у водойму. 

Внаслідок ДТП від отриманих тілесних ушкоджень водій загинув на місці події. За цим фактом поліцією розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.291 (порушення чинних на транспорті правил) КК України.

У Жмеринському районі автопригода сталась біля 19.20 в селі Олександрівка. За попередньою інформацією слідства, водій мотоцикла «ІЖ» не впорався з керуванням та допустив зіткнення з парканом одного з приватних домоволодінь.

У результаті аварії 34-річний кермувальник двоколісного транспортного засобу, мешканець Дніпропетровської області отримав травми, несумісні з життям.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Обставини та причини аварій з’ясовують слідчі.

Макс Мельник

18 вересня, 2021