У ДТП на Вінниччині постраждало троє людей

Новини Вінниці / У ДТП на Вінниччині постраждало троє людей

У селі Дяківці Вінницької області дорога виявилася завузькою для двох автівок. Через зіткнення отримав травми водій одного транспортного засобу та пасажирка другого.

Як зазначають у відділі комунікації обласного главку поліції, аварія сталась у селі близько 01.40. Наразі встановлено, що 25-річний водій «ВАЗу», не врахувавши дорожньої обстановки, не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, через що відбулося зіткнення з Subaru.

Внаслідок аварії кермувальник «ВАЗу» та 43–річна пасажирка «японця» госпіталізовані до медичного закладу.

За кілька годин до цього у Жмеринському районі близько 19.40 інший «ВАЗ» перекинувся на ґрунтовій дорозі. До лікарні 31-літнього водія доставили з травмами різного ступеню. Також у його організмі виявлено 1.6 проміле алкоголю. 

За фактами ДТП слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

20 вересня, 2021