У драматичному поєдинку на Прикарпатті «Нива» пропустила три голи

Новини Вінниці / У драматичному поєдинку на Прикарпатті «Нива» пропустила три голи

У Бурштині на Івано-Франківщині 10 жовтня у рамках 13 туру групи А Другої ліги місцеві «Карпати» (Галич-Бурштин) здобули вольову перемогу на вінницькою «Нивою» з рахунком 3:2. Переможний гол господарі поля забили наприкінці матчу.

Сказати, що результат закономірний, складно. Вінничани більше атакували, більше володіли м’ячом, проте постійно відігравалися, а у пропущених голах чітко видно помилки захисту.

На 37-ій хвилині вінничани не помітили, як зліва від воротаря «з’явився» Богдан Мордас, який головою замкнув подачу партнера. А вже на 38-ій хвилині «Нива» відігралася. Подачу Брижчука у центр карного майданчика замкнув Ігор Маляренко.

На 57-ій хвилині господарі провели доволі швидку атаку, і Мордас забив вдруге. На 63-ій вінничани відігралися. Унаслідок атаки «другим темпом» Антон Брижчук з 15 метрів вдарив у дальній кут, а голкіпер був безсилим врятувати команду.   

На 90-ій хвилині після контратаки, коли два футболіста вийшли на одного захисника «Ниви», Володимир Шевчук влучно поцілив у ближній кут воріт.

Макс Мельник

10 жовтня, 2021