У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)

Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)

Вінничани день «політичної тиші» вирішили провести з користю для себе і для довкілля – сьогодні у місті відбулась акція «Чистий Сабарів – чиста планета». Скликали людей на неї, зокрема, на сторінці турклубу «Бідняжка» у Facebook.

Вінничани день «політичної тиші» вирішили провести з користю для себе і для довкілля – сьогодні у місті відбулась акція «Чистий Сабарів – чиста планета». Скликали людей на неї, зокрема, на сторінці турклубу «Бідняжка» у Facebook.

Прибирати зону відпочинку біля Сабарівського водосховища прийшли люди різного віку: й ті, у кого в суботу вихідний, й пенсіонери, і навіть зовсім малі діти.

Прибирали територію понад водосховищем й прилеглі лісові насадження. Як могли діставали сміття із води.

Зібрані при цьому відходи сортували на шість видів – їх планують відправити на переробку. Найбільше, кажуть, знаходять пластику.

«Кожна людина має серцем і розумом усвідомити, що від того, як ми поводимось зі сміттям, залежить майбутнє наших дітей і нашої планети. Кожен має задуматись, що відбувається, наприклад, з елементарною пластиковою пляшкою, викинутою на смітник. Адже вона не може розчинитися на полігоні, як, скажімо, шкірка від банана… Якщо людина бажає не забруднювати свою планету – робити це неважко», - говорить волонтерка Тетяна Дацкова.

«Усі виручені кошти за відсортовану вторсировину підуть на підтримку екологічного проекту EcoHope. Це команда студентів, що мають на меті розвинути розуміння людей, наскільки важливо нині сортувати сміття та встановлення самої станції глибокого сортування в одному із корпусів Донецького національного університету імені Василя Стуса», – йдеться на сторінці турклубу «Бідняжка» у соцмережі.

Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)Новини Вінниці / У «день тиші» вінничани вийшли прибирати улюблену зону відпочинку на Сабарові (ФОТО)
Сергій Маламура

30 березня, 2019