У декількох місцях Вінниччини пролунали вибухи

Новини Вінниці / У декількох місцях Вінниччини пролунали вибухи

Вранці 25 квітня російські окупанти завдали ракетних ударів по Вінницькій області. Загроза повторних ударів зберігається.

Про це повідомляють в обласній державній адміністрації. Там закликали громадян зберігати спокій та залишатися у укриттях.

«Прогриміли кілька вибухів. Зберігайте спокій та не залишайте укриття до відбою повітряної тривоги. Просимо також не публікувати фото, відео та інформацію, яка може працювати на користь ворога», – сказано у повідомленні.

Наразі відомо про кілька вибухів з 8-ої години у різних місцях.

Також відомо про вибухи на Рівненщині та Львівщині.

А 24 квітня росіяни завдали ракетного удару по Кременчуцькій теплоелектроцентралі та по Кременчуцькому нафтопереробному заводу.

«Деталі обстрілу Кременчука. Вчорашній вечір – важкий для Полтавщини. Найбільший обстріл області за час повномасштабного російського вторгнення. 9 ворожих ракет напередодні вдарили по Кременчуцькій ТЕЦ і знову по Кременчуцькому НПЗ. На жаль, 1 людина загинула, 7 людей постраждали, у них поранення різного ступеня тяжкості. 

Маємо значні руйнування будівель, але всі пожежі локалізовані. Майже в усіх районах міста через обстріл ТЕЦ немає гарячої води», -  сказав голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Олег Верлан

25 квітня, 2022