У Чечельнику на Вінниччині зупинили водія, в якого «Драгер» показав 23-разове перевищення норми алкоголю

Новини Вінниці / У Чечельнику на Вінниччині зупинили водія, в якого «Драгер» показав 23-разове перевищення норми алкоголю

Протягом вихідних днів на Вінниччині працівники груп реагування патрульної поліції задокументували 45 нетверезих водіїв. У рекордсмена під час освідування «Драгер» зафіксував 4,57 проміле алкоголю, що у 23 разів перевищує допустиму норму.

Протягом вихідних на Вінниччині працівники груп реагування патрульної поліції задокументували 45 нетверезих водіїв. У рекордсмена під час освідування «Драгер» зафіксував 4,57 проміле алкоголю, що у 23 разів перевищує допустиму норму.

Справжнє полювання на нетверезих водіїв відбулося під час свят на Вінниччині. Хоча моніторили увесь регіон, але з 9 по 11 травня посилені превентивні заходи поліцейськими управління превентивної діяльності обласного главку проводилися саме на території Чечельницького, Бершадського та Шаргородського районів.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, за інформацією управління превентивної діяльності, за три дні екіпажами поліції, до складу яких увійшли працівники відділу організації діяльності груп реагування патрульної поліції, складено 9 адмінматеріалів на водіїв, які перебували за кермом в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

Так, 9 травня в Чечельнику за порушення Правил дорожнього руху інспектори зупинили 45-річного водія автомобіля КІА. У чоловіка поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Під час освідування «Драгер» зафіксував у чоловіка 4,57 проміле алкоголю, що у 23 разів перевищує допустиму норму.

Загалом протягом вихідних днів на Вінниччині працівниками груп реагування патрульної поліції складено 45 адмінматеріалів на нетверезих водіїв, за минулий тиждень - 141.

Макс Мельник

12 травня, 2020