У Брацлаві на Вінниччині обікрали капличку: зловмисники забрали гроші зі скриньки для пожертв

Новини Вінниці / У Брацлаві на Вінниччині обікрали капличку: зловмисники забрали гроші зі скриньки для пожертв

Двоє мешканців Брацлава проникли до місцевої каплички та, зламавши фомкою скриньку з пожертвуваннями, забрали усі гроші. Підозрюваним судом обрані запобіжні заходи – перебуватимуть під домашнім арештом. Їх перевіряють на причетність до інших майнових злочинів в регіоні.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 3 грудня надійшла заява про вчинення крадіжки грошей з каплички у селищі. Камери відеоспостереження зафіксували, як напередодні ввечері двоє чоловіків зайшли всередину приміщення та фомкою відкрили скриньку з пожертвуваннями і забрали звідти гроші.

Протягом доби працівники розшукали і затримали причетних до цього злочину чоловіків. Місцеві мешканці віком 36 та 39 років раніше потрапляли в поле зору поліції за вчинення майнових злочинів.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Їм обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт. Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Чоловіків перевіряють на причетність до інших майнових злочинів в регіоні.

Макс Мельник

5 грудня, 2023