У Брацлаві чоловік отримав шість років за вбивство родича-донжуана

Новини Вінниці / У Брацлаві чоловік отримав шість років за вбивство родича-донжуана

Ця трагедія розігралася у січні цього року в одному з кафе селища Брацлав. За чаркою один чоловік зізнався своєму далекому родичу, що мав інтимні стосунки з його дружиною.

Ця трагедія сталася у січні цього року в одному з кафе селища Брацлав. За чаркою один чоловік зізнався своєму далекому родичу, що мав інтимні стосунки з його дружиною. Це чули усі учасники пиятики, що сиділи за столом. І не просто зізнався у «гріхах», а ще й відверто насміхався над ображеним чоловіком. Той не зміг стерпіти такого небаченого нахабства. Між ними виникла бійка, під час якої «донжуан» отримав важкі травми, від яких на місці помер.

Слідчі з’ясували всі обставини цієї надзвичайної пригоди. Загиблий, не маючи власного житла, тривалий час проживав в оселі свого родича. Після бійки, побачивши, що справи кепські, останній перетягнув його тіло в очерет біля річки.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області, Немирівський районний суд Вінницької області нещодавно виніс вирок. Чоловіка визнали винним в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Призначено покарання – 6 років позбавлення волі.

Юрій ЯРМОЩУК

Антон Булгаков

1 листопада, 2017